Bayern München mez 2023/24 (Hazai)

Bayern München mez 2023/24 (Hazai)

Új termék

Bayern München mez 2023/24 (Hazai)Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, illetve a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetére, szellőzésének köszönhetően az izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

34 990 Ft‎

Zsinórban 11 bajnoki cím, ennyit lehet elmondani a Bayern München alakulatáról, akik a 2022 – 2023-as szezonban drámai hajrában zsebelték be sorozatban 11. bajnoki címüket a Borussia Dortmund elől. A Bajnokok Ligájában való helyetálláshoz szükség lesz az erősítésekre is. Sajtóinformációk szerint a Bayern München előrehaladott tárgyalásokat folytat a West Ham United alakulatával Declan Rice átigazolását illetően, akit 80 millió €-ra értékel a legnagyobb átigazolással foglalkozó portál. Mellette a Manchester City jobb bekkje, Kyle Walker, is a kiszemeltek között van, akinek az érkezése szintén elképzelhető. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Bayern München alakulatának és szeretnél magadnak egy hivatalos mezt, akkor vásárold meg a hivatalos, piros és fehér színű, adidas logóval és a Bayern München címerével ellátott hazai dresszt. Rendeld meg most és lepd meg vele ismerőseidet is!

A termék főbb jellemzői:
 
- Bayern München hazai mez
- Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék
- A mezen fehér Adidas csíkozás, elől T.com szponzor felirat
- Climalite technológia
- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer, kar részen Qatar Airways szponzor logó
- Kerek nyakú kialakítás, praktikus viselet

A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában