Bayern München sportszár 2021/22 (Hazai)

Bayern München sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Bayern München sportszár 2021/22 (Hazai)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 69% polyester, 28% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet,a lábnak pedig komfortos szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve stabilan állhatunk a vizes helységekben.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Egyetlen fanatikus futballszurkoló ruhatárából sem hiányozhatnak kedvenc alakulatának termékei. A csapatok már a boltok polcain kínálják hivatalos termékeiket, többek között a Bayern München együttese is. Ha már beszerezted a 2021 – 2022-es esztendőre készült mezt és shortot, akkor nem hiányozhat a piros színű, Bayern felirattal ellátott, a klasszikus három adidas csíkkal díszített sportszár sem a teljes szettből. Nézd ebben a gárda összes mérkőzését és szurkolj ismerőseiddel egyen felszerelésben. Anyagának köszönhetően jól vezeti el a vizet, így a melegebb időben sem izzad bele a lábunk olyan könnyen. Jól tisztítható, így a nagyobb munkavégzés után sem kell attól tartanunk, hogy tönkremenne. Lepd meg vele őket születésnapjukon vagy névnapjukon és élvezzétek együtt a varázslatot, amit Lewandowskiék csinálnak a pályán. Az egyesület jelenleg vezeti a Bundesligát négy ponttal a nagy rivális Borussia Dortmind előtt, még a Bajnokok Ligájában már biztos továbbjutó a Barcelona, Benfica és a Dinamo Kijev gárdái előtt. Vajon sikerülhet idén újra a magasba emelni a legrangosabb európai kupaserleget?

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München 2020/21-es hazai sportszár

-Anyagában szőtt Adidas logo

-A klub hivatalos rövidítése

-Piros alapon fehér díszítés

-Talp résznél csúszásgátló

-Climalite szellőzés


Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik együttes fanatikus rajongója vagy. Idén a Bayern célja nem lehet más, mint a legrangosabb kupában is minél előrébb jutni, és végig versenyben maradni a végső győzelemért.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában