Bayern München Mez 2022/23 (Vendég)

Bayern München Mez 2022/23 (Vendég)

Új termék

Bayern München mez 2022/23-as (Vendég)

Anyaga:

Különleges Climalite technológiájának köszönhetően szövetei hő és verejtékelvezetők, illetve a termék 100% polyester. A kényelmi szempontok is elsődlegesek, így intenzív igénybevétel esetén is megtartja a száraz bőrt, az izzadságot pedig eltávolítja azonnal .

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

A Bayern München együttese már a szezon kezdete előtt jóval bemutatta azokat a szereléseket, amiben pályára is lépnek majd az új idény során. Ilyen a fehér, arany adidas logóval és klub címerrel ellátott vendég mez is, amelyet büszkén viselnek majd az újonnan érkezett labdarúgók is, köztük Saido Mané, vagy éppen Ryan Gravenberch. Kialakítása miatt rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Rugalmas anyagú, így könnyen felveszi a test alakját is. A német rekordbajnoknál szárnyra kaptak olyan pletykák, amely szerint a csapat gólvágója, Robert Lewandwoski, távozik a csapattól. Erre meg van az esély, hiszen a Barcelona együttese érdeklődik iránta. A tárgyalások már folyamatban vannak, konkrétum azonban még nincs az ügyben. E miatt talán nem kell aggódnia a bajor fanatikusoknak, hiszen bőven van ideje pótolni a klasszist a csapatnak.

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München vendég fehér mez
-Hivatalos 2022-23-as eredeti Adidas termék
-Varrott arany Adidas logó
-Arannyal hímzett klub címer és szponzor felirattal ellátott
-Kereknyakú, praktikus viselet

A mezen megtalálható a Qatar Airways és a T-com szponzor felirat. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában