Bayern München short 2018/19 ( Vendég)

Bayern München short 2018/19 ( Vendég)

Új termék

Bayern München short 2018/19 (Vendég)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek beépítésével és a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Ha  Bayern München szurkoló vagy, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a csapat meze. Ha azt már beszerezted, akkor legyen a tiéd a csapat hivatalos, fekete, klub logóval ellátott shortja. Ebben lépnek majd pályára a klub futballistái, köztük, mint Rodriguez, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Arjen Robben, Thomas Müller, Arturo Vidal és Franck Ribéry is. Ha szeretnél te is a csapattársuk lenni, akkor válaszd ezt a terméket és képzeld el, hogy te is pályára lépsz benne az Aliianz Arénában. Siess, rendeld meg még ma! Végezd ebben az edzéseket és szurkolj ebben kedvenceid meccsein! et. Siess, rendeld meg még ma és kezd ebben az új idényt! Lepd meg vele ismerőseidet, vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! A könnyű anyag, hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést,így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben.

A termék főbb jellemzői:

-Szürke színű 2018-19-vendég short
-Climalite technológia
-Varrott Adidas logo
-Hímzett klub címer
-Deréknál gumírozott,és zsinóros megkötési lehetőség
-Oldalt három bordó Adidas csík


Bár a Bayern a tavalyi szezonban nagy főlénnyel nyerte meg a Német bajnokságot és az ezzel járó salátás tálat,a Bajnokok ligájában a végső győztes Real Madrid útját álta, és verte ki a bajorokat.Idén a Bayern célja nem lehet más,mint a legrangosabb kupában is minél előrébb jutni, és végig versenyben maradni a végső győzelemért.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában