Bayern München short 2020/21 ( Hazai)

Bayern München short 2020/21 ( Hazai)

Új termék

Bayern München short 2020/21 ( Hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek beépítésével és a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Ugyan már a német bajnokság javában tart, sosem késő beszerezni a megfelelő kellékeket a szurkoláshoz. Ha már megvásároltad a Bayern München együttesének hivatalos hazai mezét, akkor itt a hozzáillő piros, adidas és klub logóval ellátott hazai short is. Ez azonban nem csak a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de ebben lépnek pályára maguk a labdarúgók, köztük Thomas Müller, Javi Martinez, vagy éppen Robert Lewandowski, így akár a testnevelés órára is remek választás lehet. Anyagának köszönhetően jól szellőzik, nem izzadunk bele olyan könnyedén. A melegebb időben az otthoni pihenéshez is remek választás lehet. Hatalmas örömet okozhatunk vele ismerőseinknek és barátainknak születésnapjukon vagy akár névnapjukon. A tavalyi sikerekből kiindulva a csapat megerősítette a keretet, hiszen leigazolták 45 millió €-ért cserébe Leroy Sanét a Manchester City együttesétől, még Thiagot eladták a liverpoolnak 22 millió €-ért cserébe, ami nem egy nagy veszteség a bajoroknak. A szurkolók szeretnék, ha az idei idényben is legalább a Bundesligát megnyerné az alakulat, de egyértelműen ők az esélyesei a Bajnokok Ligájának is.

A termék főbb jellemzői:

-Piros színű 2020/21-hazai short
-Climalite technológia
-Varrott fehér Adidas logo
-Hímzett klub címer
-Deréknál zsinóros megkötési lehetőség
-Oldalt három fehér Adidas csík


A shortot olyan játékosok viselik mint Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Jerome Boateng. Idén sem lehet a Bayern célja nem más, mint a legrangosabb kupában is minél előrébb jutni, és végig versenyben maradni a végső győzelemért.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában