Bayern München Mez 2021/22 (Kupa)

Bayern München Mez 2021/22 (Kupa)

Új termék

Bayern München mez 2021/22 (Vendég)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze és a kényelmi szempontok is fontosak . Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen eltűnik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Sosem késő beszerezni kedvenc alakulatunk termékeit. Válaszd te is a Bayern München gárdájának hivatalos, fehér színű, szürke mintázatú, adidas logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt, mellyel meglepheted vele olyan ismerőseidet vagy akár családtagjaidat születésnapjukon vagy a karácsonyi ünnepek alkalmával, akik nagy rajongói a bajor egyesületnek. Ebben lépnek majd pályára a Bajnokok Ligájában a futballisták, köztük köztük Robert Lewandowski, Thomas Müller, vagy éppen Joshua Kimmich is. A csapat stabilan vezeti a Bundesligát, de jól áll a Bajnokok Ligája csoportjában is, ugyanis már biztos továbbjutó a Barcelona, Benfica és a Dinamo Kijev előtt. A szurkolók örülnek a jó szereplésnek, azonban a rajongók ismét áhítoznak már egy Bajnokok Ligája győzelemről, amelyre idén meg van az esélye az alakulatnak. A bajnokságban a Dortmund és a Freiburg lehet idén a nagy rivális, azonban az alakulat mindent megtesz annak érdekében, hogy maguk mögé utasítsák őket.

A termék főbb jellemzői:

 
- Bayern München kupa mez
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- Varrott  Adidas logó
- Hímzett klub címer,és szponzor felirattal ellátott
- Kerek nyakú, praktikus viselet

A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában