Árcsökkenés
Bayern München Mez 2020/21 (Kupa)

Bayern München Mez 2020/21 (Kupa)

Új termék

Bayern München mez 2020/21 (Vendég)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze és a kényelmi szempontok is fontosak . Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen eltűnik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Miden Bayern München drukker nagyon várja már, hogy újra láthassa kedvenc csapatát a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is. Ha te is elkötelezett szurkolója vagy a német bajnoknak, és szeretnél időben felkészülni a következő idényre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétebb piros színű, adidas és klub logóval ellátott kupa mezt, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Niklas Süle, Leroy Sané, vagy éppen Robert Lewandowski is viselnek majd a mérkőzéseken. A csapat az előző esztendőben simán nyerte meg a bajnokságot, és nemes egyszerűséggel hódította el a Bajnokok Ligája trófeáját is. Ezzel a mezzel büszkén képviselheted kedvenceid címerét és színeit bárhol. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, jó légáteresztő képessége miatt a melegebb időben, vagy a benti megmérettetéseken sem izzadunk bele olyan könnyen. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Remek ajándék lehet ismerőseinknek és barátainknak születésnapjára vagy akár névnapjára is. Siess, és rendeld meg akár még ma azért, hogy legközelebb már ebben tekinthessétek meg szeretett gárdátok találkozóját.

A termék főbb jellemzői:

 
-Bayern München kupa mez
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Sötét szegélyek, aeroready technológia
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer,és szponzor felirattal ellátott
-Kerek nyakú, praktikus viselet

A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában