Árcsökkenés
Juventus  pulóver 2018/19 (fekete)

Juventus pulóver 2018/19 (fekete)

Új termék

Juventus pulóver 2018/19(fekete)

Anyaga:

13% pamut- 87% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet szabályzó így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék ezáltal szárazon tart kiemelt igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

14 990 Ft‎

21 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Amennyiben te is fanatikusan rajongsz az olasz bajnokság tavalyi bajnokáért, a Juventus együtteséért, akkor figyelmedbe ajánljuk a torniói klub fekete, adidas és klub logóval ellátott bevonuló pulóverét.A Juventus együttese régóta dolgozik azon, hogy a csapat megnyerje a Bajnokok Ligáját, ami hosszú idő óta nem jött össze a torinói alakulatnak, ám az idei átigazolási szezonban a gárda nagyot erősített. Ugyan Gianluigi Buffon elhagyta a klubot, helyette érkezett Perin és korábban Szcsesny is a zebrákhoz szerződött, így őt megfelelően pótolták. A nyár legnagyobb meglepetése az volt, amikor bejelentették Cristiano Ronaldo leigazolását, aki 117 millió € ellenében szegődött az olaszokhoz. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben Ronaldo is a gyepre vonul, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, fekete, zipzáros bevonuló pulóvert. Tekintsd meg ebben kedvenceid mérkőzéseit. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon esetleg névnapjukon! A csapat sztárjai  mint  Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Mario Mandzukic vagy a friss sztár igazolás Critiano Ronaldo gyakran viselik ezt a felsőt utazásokra ,különböző média eseményeken.Elengedhetetlen kelléke ez a klubtalálkozóknak és szurkolói összejöveteleknek is. Tökéletes ajándék lehet ez az ismerőseinknek születésnapjára vagy névnapjára, de karácsonyra is remek meglepetés lehet.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2018/19-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-Elől két zseb az értékek tárolására
-Pamut és polyester kevert anyag a megfelelő szellőzés érdekében
-Fekete szín,Adidas logó és klub címer
-Juventus 2018/19-es pulóver

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában