Árcsökkenés
Juventus Edzőpulóver 2021/22 (fehér)

Juventus Edzőpulóver 2021/22 (fehér)

Új termék

Juventus Edzőpulóver 2021/22 fehér színben

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással bír. Hideg időben tökéletes választás,hiszen testünket melegen tartja, megvédve ezzel viselőjét a megfázástól.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

16 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Találd meg kedvenc csapatod termékeit nálunk! Vásárold meg a hivatalos termékeiket. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik klub elkötelezett támogatója vagy. Szerezd meg még ma a Juventus együttesének hivatalos, fehér színű, háromnegyed zipzáros, adidas logóval és klub címerrel ellátott edző pulóvert és végezd ebben a kültéri vagy akár a beltéri tréningeket. Ezt fogják viselni a futballisták, köztük Cristiano Ronaldo, Federico Chiesa, vagy éppen Paulo Dybala is a tréningeken. Anyagának köszönhetően kényelmes viselet mellett kellemes meleg érzetet biztosít, így a szelesebb és hűvösebb őszi időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. A csapat már gőzerővel készül a 2021-22-es idényre, hiszen szeretnék újra megnyerni a Scudettot, amit az előző szezonban a nagy rivális Internazionale gárdájával szemben elbuktak. Ezért a szurkolók is csalódottak, ám valószínűleg a rajton már rajongók előtt léphetnek pályára Ronaldóék, ugyanis az olasz szövetség engedélyezni szeretné a nézők előtti mérkőzéseket.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- Új Juventus címer
- 80% pamut- 20% polyester
- Hímzett Adidas logó és az alkar részen klasszikus 3-Adidas csík

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2021/22-es idényének találkozóit.  A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában