Juventus Edzőpulóver 2020/21 (fekete)

Juventus Edzőpulóver 2020/21 (fekete)

Új termék

Juventus Edzőpulóver 2020/21 (fekete)

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással bír. Hideg időben tökéletes választás,hiszen testünket melegen tartja, megvédve ezzel viselőjét a megfázástól.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

A Juventus együttese zsinórban kilencszer nyerte meg az olasz labdarúgó bajnokságot, azonban a Bajnokok Ligája küzdelmeiben rendszeresen elvérzik a gárda. A szurkolók is szeretnék már, ha kedvenceik a magasba emelhetnék Európa legrangosabb kupájáért járó trófeát. Ha te is a torinói zebráknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, vagy éppen Giorgio Chiellini, is végzik az edzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóvert. Anyagának köszönhetően a hűvösebb időben is megfelelő védelmet nyújt, így kisebb az esély a megfázásra. A tréningek mellett tökéletes kiegészítője lehet a kirándulásoknak, pihenéseknek, de akár a szurkolói összejöveteleknek és a közös meccsnézéseknek is. Talán ismerőseink és barátaink is rajongani fognak érte, ha meglepjük őket ezzel születésnapjukon vagy névnapjukon. Fontos darabja ez a 2020/21-es kollekciónak, hiszen rendszeresen láthatjuk majd ezt a TV-ben és az újságok címlapjain is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-80% pamut- 20% polyester
-Hímzett Adidas logó és az alkar részen klasszikus 3-Adidas csík
-Magasított nyakrész és 3/4 zipzár a nyaknál

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit. A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában