Árcsökkenés
Juventus pulóver 2020/21

Juventus pulóver 2020/21

Új termék

Juventus pulóver 2020/21

Anyaga:

100 % polyester mely anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással rendelkezik ezáltal kényelmes komfort érzetet biztosít hűvösebb időben hétköznapi viseletre, sportolásra egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

A Juventus együttese már régóta egyeduralkodója az olasz bajnokságban. A 2019/20-as esztendőben is megnyerték a Serie A-t. Ugyan a rajongók örülnek a sikernek, szeretnék, ha a Cristiano Ronaldo vezette együttes a Bajnokok Ligájában is a csúcsra érne. Ha te is a torinói alakulatnak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek, köztük Arthur, Matthijs de Ligt, vagy éppen Giorgio Chiellini is, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, fekete csíkos, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros pulóvert. Anyagának köszönhetően a hidegebb őszi napok kihagyhatatlan kiegészítője lehet, ugyanis jól tartja a meleget, és nem fázunk meg benne olyan könnyen. A keret megerősítésére kiszemelték Moise Keant, aki az Evertontól térhet vissza korábbi klubjához, valamint az Arsenal támadójára, Alexandre Lacazettere is pályáznak.Szerezd be nálunk a csapat hivatalos, fekete - fehér, adidas és klub logóval ellátott, fehér csíkozású, cipzáros, hosszujjú pulóverét. A terméket játékosok viselnek majd az utazásokon, illetve különböző rendezvényeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, fekete – fehér cipzáros pulóvert. A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-100% polyester
-Enyhén húzott végződés az ujjaknál és derék réznél
-Hímzett Adidas logó és címer ,oldalán klasszikus 3-Adidas csík
-Juventus 2020/21-es pulóver  fekete-fehér kiegészítésekkel

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki ebben az elkövetkezendő sikereket.A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Siess, rendeld meg még ma, hogy ebben tekinthesd meg a csapat 2020/21-es szezonbéli mérkőzéseit. Minden olyan fanatikus szurkolónak ajánljuk a terméket, akik rajonganak a torinói csapatért, és szeretnének meglévő kollekciójukon frissíteni egy kicsit.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában