Juventus galléros póló 2021/22 (fehér)

Juventus galléros póló 2021/22 (fehér)

Új termék

Juventus galléros poló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

15 990 Ft‎

Minden kisgyermek álma, hogy egyszer élőben szurkolhasson kedvenc alakulatának. Talán ez a mostani helyzetben egy kicsit nehezebb, ugyanis a koronavírus járvány miatt még csak most kezdtek el újra nyitni a sportrendezvények, a turisztikai célpontok is. A labdarúgás sem volt kivétel ez alól, azonban a szövetségek enyhítésekbe kezdtek. A következő idénytől az olasz bajnokságban már 25 %-os kihasználtság mellett akár lehet mérkőzéseket is tartani, ám egyelőre hivatalosan ezt nem erősítették meg. A szurkolók támogatására szüksége lesz a Juventus együttesének is, akik a tavaly a nagy rivális Inter ellen elbukták a bajnoki címet, ezért jövőre még keményebben kell küzdeniük az újbóli elhódításához. Ha te is nekik szurkolsz, és szeretnél egy tökéletes meccsnézős felsőt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott galléros pólót. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a 2021-22-es szezont.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék, fehér színben
- Varrott Juventus címer
- 58-pamut-42%-Polyester
- Galléros, gombos kialakítás
- Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidas csík
- A pólón váll résznél vékony fekete Adidas csíkozás

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit.A póló környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában