Árcsökkenés
Juventus edző-szabadidő 2020/21 (fekete)

Juventus szabadidő 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Juventus szabadidő 2020/21 (sötétkék)

Anyaga: 100% polyester Aeroready technológia mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzést teremt, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

32 990 Ft‎

38 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Az ősz már beköszöntött, és az októberrel meg is érkezett a hideg, amire nem árt, ha előbb – utóbb felkészülünk. A csapatok már bemutatták azokat a termékeket, amelyeket a labdarúgók is viselnek a zordabb napokon. Így tett a Juventus együttese is, akik a piacra dobták a hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros szabadaidő együttest. Ebben tart sajtótájékoztatót a mérkőzések ellőtt Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, vagy éppen Giorgio Chiellini, de ebben utaznak a meccsekre is. Ebben te is a csapat tagjának érezheted magad. Anyagának köszönhetően jól tartja a hőt, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén szélben sem. Kényelmes, így egy túrára vagy kirándulásra is tökéletes választás lehet csak úgy, mint egy edzésre. Elengedhetetlen kelléke lett ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. A csapat már régóta vágyik arra, hogy ismét magasba emelhesse a Bajnokok Ligájáért járó trófeát. Ezt szeretnék a szurkolók is, hiszen az olasz bajnokságban régóta egyeduralkodók, ugyanis egymás után kilenc alkalommal ünnepelhettek bajnoki címet a torinói zebrák.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus két részes edző-szabadidőruha sötétkél színben

-Alsó rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

-Varrott Juventus címer

-Hímzett Adidas logó

-Hivatalos, 2020/21-es eredeti Adidas- Climacool termék

-A felső rész végig cipzáras, csuklónál enyhe passzé mely megakadályozza a hideg levegő beáramlását.

-Oldalt az alsó-felső részen két-két zseb,mely szintén cipzárral zárható így értékeidet is 
 biztonságban tudhatod

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének. A következő szezonban a Bajnokok Ligája megnyerése ismételten élvez a klubnál, kimondva kimondatlanul ezért erősítik a csapatot évről -évre. Ha te is a torinói alakulatnak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan terméket vásárolni, amelyben megtekintheted kedvenceid találkozóit, vagy elmehetsz edzeni, akkor ez lehet számodra a tökéletes választás.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a Torinói alakulatot.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában