Árcsökkenés
Juventus bevonuló pulóver 2020/21

Juventus bevonuló pulóver 2020/21

Új termék

Juventus bevonuló pulóver 2020/21-es széria, fekete színben

Anyaga:

80% pamut- 20% polyester mely kevert anyagának hála  kiváló hőmérséklet szabályzó, ezáltal a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék így szárazon tart intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország egyik legnagyobb juventus szurkolója. Vásárold meg a hivatalos, fekete, hosszúujjú, zipzáros, adidas és klub logóval ellátott bevonuló pulóvert. Ebben vonulnak a labdarúgók is a mérkőzések előtt a pályára, köztük a csapat portugál sztárja, Cristiano Ronaldo, is. Ha szeretnél te is a rekordbajnok gárdájába tartozni, akik egymás után kilenc alkalommal nyerték meg az olasz bajnokságot, akkor ebben a felsőben azt megteheted. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran felvehetjük, hiszen nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Tökéletes kiegészítője lehet az iskolai vagy a munkás felszerelésnek, de elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, vagy elmehetünk benne edzeni, vagy akár a házimunkát is elvégezhetjük benne. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig ebben a gárda összes mérkőzését a következő idényben. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-80% pamut- 20% polyester
-Hímzett Adidas logó és oldalán klasszikus 3-Adidas csík
-Juventus logós, fekete bevonuló pulóver

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. A fanatikus és vérbeli Juventus szurkolók erőteljes tiltakozása ellenére a következő szezontól megváltozik a klub címere.A Torinóiak 2005 óta használták címerüket ami megannyi sikert és történelmet viselt magán.A cél nem titkoltan a fiatalabb rajongók megnyerése és kimondva kimondatlanul a kifogyhatatlan távol keleti piacok meghódítása. A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában