Árcsökkenés
Juventus Edzőpóló 2020/21 (fekete)

Juventus Edzőpóló 2020/21 (fekete)

Új termék

Juventus edzőpóló 2020/21-es idény (fekete)

Anyaga: 70%-pamut 30% polyester Climalite technológiával gyártott termék, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének kifogástalan szellőzését teremt, intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

14 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

A juventus gárdája sorozatban kilencedik alkalommal nyerte meg az olasz labdarúgó bajnokságot, ami elképesztő teljesítményre ad okot. Igaz ezzel ismét sikerült bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol eddig nem sikerült a tisztes helytállás a torinói gárdának. Igaz a jelenlegi szezonban még versenyben vannak, és jó esélyük van tovább is jutni a párharcból. Ha te is a Cristiano Ronaldo vezette alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a portugál sztár is rendszeresen visel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, fekete edző pólót. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben is bátran hordhatjuk ezt a tréningeken. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben kedvenc alakulatotoknak a következő idényben is a meccseken. Legyen neked is olyan pólód, mint a juventus labdarúgóinak. Ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas, Climalite termék
-Varrott Juventus címer
-70-%-pamut 30%-Polyester
-Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidas csík
-Juventus 2020/21-es poló fekete színben, fehér címerrel

Ez a póló kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet egy farmerral, vagy egy shortal így bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj róla, tapasztalatunk alapján az idei évad egyik sláger termékéről.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában