Juventus pulóver 2020/21 (kapucnis)

Juventus pulóver 2020/21 (kapucnis)

Új termék

Juventus pulóver 2020/21 (kapucnis)

Anyaga:

80% pamut- 20% polyester mely kevert anyagának hála  kiváló hőmérséklet szabályzó, ezáltal a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék így szárazon tart intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

39 990 Ft‎

Talán mindenkinek meglepetés lehet a Juventus együttesének 2020/21-es szezonkezdete, hiszen nem ott fejezték be a torinóiak, ahol azt az előző esztendőben abbahagyták. A csapat jelenleg az ötödik helyen áll az olasz pontvadászatban, és a hét lejátszott mérkőzéséből összesen három győzelmet és négy döntetlent értek el. Igaz, messze még a szezon vége, ezért a szurkolóknak sincs miért aggódniuk. Ha te is a zebráknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a labdarúgók, köztük Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, vagy éppen Matthijs de Ligt viselnek a stadionba való belépéskor, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete – fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, és nem engedi be a hideget sem, ezért nem fázunk meg benne olyan könnyedén a hűvösebb időben sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor. Siess, rendeld meg még ma és szurkoljatok egyen felsőben kedvenceiteknek.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

- Végig zipzáros, kapucnis
- 80% pamut- 20% polyester
- Hímzett Adidas logó
- Juventus logós, fekete bevonuló pulóver

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. A fanatikus és vérbeli Juventus szurkolók erőteljes tiltakozása ellenére a következő szezontól megváltozik a klub címere. A Torinóiak 2005 óta használták címerüket ami megannyi sikert és történelmet viselt magán.A cél nem titkoltan a fiatalabb rajongók megnyerése és kimondva kimondatlanul a kifogyhatatlan távol keleti piacok meghódítása. A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában