Árcsökkenés
Juventus póló 2021/22 (szürke)

Juventus póló 2021/22 (szürke)

Új termék

Juventus póló 2021/22 (szürke)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

12 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Sokan találgatnak, hogy mi lesz a Juventussal a 2021-22-es szezonban. A csapat éppen csak elcsípte a negyedik Bajnokok Ligája indulást jelentő helyet a Serie A-ban, így menesztették a trénert, Andrea Pirlot, akinek a helyét a korábbi sikeredző, Massimiliano Allegri vette át. Nem titkolt szándék az, hogy a torinóiakkal elhódítsa újra a Scudettot, valamint a BL-ben is a csúcsra érjen Cristiano Ronaldoékkal. Az átigazolási piac egyelőre csendes Torinóban, azonban Gianluigi Buffon már elköszönt, és áttette székhelyét Parmába, ahol korábban már futballozott. Ő nem lesz nagy veszteség, hiszen a pótlásáról már korábban gondoskodtak. Ha te is a zebráknak szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók is megjelennek egy – egy televíziós esemény alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott pólót, amelyben büszkén mutathatod meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elszánt támogatója vagy. Rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék, szürkeszínben
- Varrott Juventus címer
- 58-pamut-42%-Polyester
- Gombos kialakítás
- Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidas csík
- A pólón váll résznél szürke Adidas csíkozás

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit. A póló környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában