Juventus edző nadrág 2020-21 (kék)

Juventus edző nadrág 2020/21 (kék)

Új termék

Juventus edző nadrág 2020-21 (kék)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely könnyű anyagból készült,kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára-sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Juventus fanatikus rajongója. Szerezd be nálunk a gárda hivatalos, kék, Adidas és klub logóval ellátott edző nadrágját, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Cristiano Ronaldo is viselnek a tréningeken. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, és nem izzadunk bele olyan könnyedén, kialakításának köszönhetően pedig biztosítja a szabad mozgást. A csapat jelenleg a negyedik helyen áll a Serie A-ban, azonban a nemrég kirobbant szuperliga hírére akár ki is zárhatják a zebrákat az olasz bajnokságból, áll a közleményekben. Fontos a gárdának a támogatás, hiszen sok szurkoló ellenzi ezt a lépést. Amennyiben te kitartasz szeretett alakulatod mellett, akkor tökéletes választás lehet ez a közös meccsnézésekhez és szurkolói összejövetelekhez. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, és egyen nadrágban tudjátok végezni az edzéseket, illetve egyen szerelésben izgulhatjátok végig a klub összes mérkőzését. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos, 2019/20-as eredeti Adidas- ClimaCool termék

- Oldalt két zseb,mely cipzárral zárható így értékeidet is

- Alul, boka résznél cipzáras nyitás-záródás a könnyebb le és felvétel érdekében
  biztonságban tudhatod

- Juventus szabadidő alsó sötétkék színben

- Derék rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

- Juventus címer

Ne csak a 2020/21-es idény mérkőzéseire készülj fel, hanem a közelgő őszre is! A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten élvez a klubnál,kimondva kimondatlanul ezért erősíték a gárdát évről-évre
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában