Juventus pulóver 2019/20 (kapucnis)

Juventus pulóver 2019/20 (kapucnis)

Új termék

Juventus kapucnis pulóver 2019/20 (fekete)

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással rendelkezik.Hideg,hűvösebb időben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Ha te is a Torinói zebráknak szurkolsz, és még nincs meg a megfelelő felsőd a meccsek megtekintéséhez, akkor válaszd a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, cipzáros, kapucnis pulóverét. A csapat folyamatosan piacra dobja újabb és újabb címeres termékeit, mint például a képen látható kapucnis pulóver.Szerezd be nálunk a csapat hivatalos, fekete - fehér, adidas és klub logóval ellátott, fehér csíkozású, cipzáros, hosszúujjú pulóverét. Ezt viselik a játékosok is, köztük Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gianluigi Buffon, Gonzalo Higuain, Merih Demiral, Moise Kean, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Joao Cancelo, Federico Bernardeschi, vagy éppen Mario Mandzukuc a mérkőzések előtt az utazásokon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem.  Azok számára ajánljuk, akik elhivatott rajongói a zebráknak, és egy olyan terméket szeretnének, amellyel hidegebb időben bátran képviselhetik szeretett alakulatukat az utcán, munkahelyen.A terméket azoknak a fanatikus szurkolóknak  ajánljuk, akik éppen a hidegebb őszi vagy tavaszi napokra, esetleg a télre keresnek egy meleg felsőt. Mindezek mellett tökéletes választás lehet egy születésnapi, vagy akár karácsonyi ajándéknak is. 

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-80% pamut- 20% polyester
-Kapucnis kialakítás,huzózsinórral
-Hímzett Adidas logó és oldalán klasszikus 3-Adidas csík
-Elöl két zseb az értékek tárolására

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2019/20-as idényének találkozóit.A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában