Árcsökkenés
Juventus bevonuló Jackie 2019/20 (fekete)

Juventus bevonuló Jackie 2019/20 (fekete)

Új termék

Juventus bevonuló Jackie 2019/20 (fekete)

Anyaga:

100% polyester mely  anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet szabályzó így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék ezáltal szárazon tart kiemelt igénybevétel esetén is. Farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A Juventus együttese könnyedén nyerte meg a Serie A 2018/19-es idényét, azonban a Bajnokok Ligája serleget ezúttal sem sikerült elhódítania az alakulatnak. Ugyan Cristiano Ronaldo mindent megtett a csapat sikeréért, az áhított trófea ezúttal sem jött össze a torinói alakulatnak. A klub mindent megtesz a sikerért, ezért szeretné megerősíteni a csapatot is,a hírek szerint az AS Roma gárdájától szeretnék megszerezni Kostas Manolas,t, valamint Nicolo Zaniolo-t, akit a legtehetségesebb fiatalnak választottak az előző idényben. Érte egyébként Higuain-t, Cuadrado-t és Perin-t is odaadná a torinói alakulat. Ha szeretnéd kedvenceidet te is buzdítani, valamint elképzelni azt, hogy Ronaldo mellett lépsz pályára, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott, cipzáros bevonuló pulóverét, amelyet minden labdarúgó, köztük Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini, Moisse Kean, Joao Cancelo, Miralem Pjanic, Federico Bernardeschi, Leonardo Bonucci vagy éppen Emre Can viselnek majd a pályára lépes előtt. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és szurkoljatok ebben kedvenceiteknek a nehéz mérkőzéseken! .Elengedhetetlen kelléke ez a klubtalálkozóknak és szurkolói összejöveteleknek is. Tökéletes ajándék lehet ez az ismerőseinknek születésnapjára vagy névnapjára, de karácsonyra is remek meglepetés lehet.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2019/20-as eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-Elől két zseb az értékek tárolására
-100% polyester kevert anyag a megfelelő szellőzés érdekében
-Feket szín,hímzett Adidas logó és varrott klub címer
-Juventus 2019/20-as bevonuló Jackie, kar résznél végig futó piros csík
-Különleges, igazán exkluzív termék

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában