Árcsökkenés
Juventus Edzőpulóver 2020/21

Juventus Edzőpulóver 2020/21

Új termék

Juventus Edzőpulóver 2020/21 fehér színben

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással bír. Hideg időben tökéletes választás,hiszen testünket melegen tartja, megvédve ezzel viselőjét a megfázástól.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

18 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Készülj fel időben a 2020 – 21-es Serie A szezonjára. Ha te is a juventus együttesének szurkolsz, akkor válaszd a csapat hivatalos, hosszúujjú, fehér, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóverét, amelyben a játékosok is végzik az edzéseket a hidegebb hónapokban. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb zebra fanatikusa. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. A juve sorozatban kilencedik alkalommal nyerte meg a scudettot, ami elképesztő az olasz bajnokság történelmében. A szurkolók kitörő örömmel fogadták ezt, ám szeretnék, hogy a csapat versenyben legyen a legrangosabb európai kupáért, a Bajnokok Ligájáért. Igaz, még idén is minden esélyük meg van rá, azonban a következő esztendőben megfelelő igazolásokkal még közelebb kerülhetnek az áhított sikerhez. Már sikerült megszerezniük Arthurt, a barcelona középpályását, akiért 12 millió €-t fizettek, illetve Miralem Pjanic játékjogát adták. Siess, rendeld meg még ma ezt a felsőt, és a következő meccsen már ebben bíztathatod kedvenceidet.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Új Juventus címer
-80% pamut- 20% polyester
-Hímzett Adidas logó és az alkar részen klasszikus 3-Adidas csík
-Elöl két zseb az értékek tárolására

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit.A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában