Árcsökkenés
Juventus galléros póló 2020/21 (címeres)

Juventus galléros póló 2020/21 (címeres)

Új termék

Juventus galléros poló 2020/21 (címeres)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

9 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

A minap robbant a hír, amely szerint 12 csapat, köztük a Juventus együttese is meg akarja alakítani az európai szuperligát. A hírek hatására az UEFA és a FIFA is kemény fenyegetésekkel lépett elő, méghozzá kizárással fenyegeti azokat az alakulatokat, akik ezt meg akarják alapítani, illetve a játékosokat, akiket eltiltanának a válogatott szerepléstől amennyiben egy ilyen klubban játszanának. Jelenleg a Juve a Serie A negyedik helyezettje, de könnyen lehet, hogy lecsúsznának a Bajnokok Ligája indulásról is. Amennyiben te is elkötelezett rajongója vagy a torinói alakulatnak, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt vásárolni, amelyben megtekintheted kedvenceid összes találkozóját, vagy színt vihetsz a szürke hétköznapokba, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bézs színű, Adidas és klub logóval ellátott galléros pólót, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Cristiano Ronaldo is hordanak egy – egy mérkőzés előtti utazáson, vagy éppen sajtótájékoztatón. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Nem hiányozhat egyetlen közös meccsnézésről, vagy éppen szurkolói összejövetelről sem. Siess, rendeld meg még ma és nézd ebben a soron következő mérkőzéseket.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék, halvány pink színben
- Varrott Juventus címer
- 58-pamut-42%-Polyester
- Galléros, gombos kialakítás
- Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidascsík
- A pólón váll résznél vékony fehér Adida csíkozás

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit.A póló környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában