Árcsökkenés
Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Új termék

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Nem árt időben felkészülni a hidegebb és szelesebb időkre. Tudja ezt jól a Juventus együttese is, akik már a boltok polcaira küldték legújabb, fekete, cipzáros, fehér csíkos, adidas és klub logóval ellátott széldzsekijüket. Tökéletes választás lehet mindazok számára, akik fanatikus szurkolói a torinói alakulatnak, ugyanis a játékosok körében ez a ruhanemű igen közkedvelt, hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas.A labdarúgók mint Gianluigi Buffon, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Leonardo Bonucci, Moise Kean, Joao Cancelo vagy éppen Federico Bernardeschi is ezt a terméket viselik a hivatalos traning nadrággal karöltve hűvösebb időben az edzéseken.Ez a jackie elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.  Anyagának köszönhetően nem fázunk meg benne olyan könnyedén, hiszen rendkívül jó hőtartó képességgel bír.Technológiának köszönhetően a kabát hőtartása kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Ha szeretnél meglepetést okozni ismerőseidnek vagy akár barátaidnak születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a termékkel garantáltan sikered lesz. Siess, ne maradj le róla! Rendeld meg még ma! 

A termék főbb jellemzői:

-Juventus kabát fekete színben
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Adidas termék
-Kapucnis viselet,enyhe vízlepergető anyagból
-Oldalt kar résznél három Adidas csík,
-Nyomott Adidas logó
-Új vasalt klub címer
-A kabát végig zipzáros
-Oldalt két zseb

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban. Ha te is a Juventusnak szurkolsz és még nem találtál magadnak megfelelő átmeneti kabátot, akkor ne is keresgélj tovább! A torinói klub által piacra dobott fekete, a klub logójával ellátott jackie mindazok számára kitűnő választás, akik fanatikus szurkolói a csapatnak, valamint éppen az esős, szeles hónapokra keresnek megfelelő öltözéket. Bátran ajánljuk azoknak, akik szeretteiket szeretnék meglepni vele, de azoknak is, akik tovább bővítenék repertoárjukat relikviák terén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Juventus Szabadidőruha 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít utcára -sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában