Árcsökkenés
Liverpool kapucnis Klopp pulóver 2018/19

Liverpool kapucnis Klopp pulóver 2018/19

Új termék

Liverpool kapucnis klopp pulóver 2018/19 

Anyaga:

58%-pamut 42%polyester-New Balance DRY technológiával gyártott termék. Kevert anyagának köszönhetően kiváló hő és verejték elvezető képességgel bír, a gyapjú bélés pedig kényelmes-könnyű viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

New Balance

15 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Új kollekcióval bővíti a Liverpool és a New Balance az eddig is széles kínálatát.A gyártó forgalomba helyezte a manager kollekciót, amiben a fanatikus edző Jürgen Klopp által a mérkőzéseken illetve az edzéseken használt ruhaneműit tartalmazza.Ha te is elkötelezett szurkolója vagy az Angol Premier Leagueban vitézkedő Liverpool alakulatának, akkor figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, sötétszürke, New Balance és klub logóval ellátott, kapucnis pulóverét. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó hőtartó, így a hidegebb időben is bátran viselhetjük Amennyiben szeretnéd felfrissíteni ruhatáradat, akkor arra a lehető legjobb választás lehet a Liverpool együttese által kiadott, szürke, eredeti New Balance, klub logóval ellátott, cipzáros, kapucnis pulóvere. Ezért a felsőért előszeretettel rajonganak a szigetországi alakulat szurkolói is, így nem csoda, hogy keresett darabról van szó. Ezt köszönheti annak is a pulcsi, hogy rendkívül jó hőtartó és jó vízelvezető képességgel bír. Bátran ajánljuk ezt minden fanatikus rajongónak, hiszen a hidegebb időszakban is szükségünk van megfelelő öltözékre. Remek ajándék lehet karácsonykor vagy születésnapon.


A termék főbb jellemzői:


- Liverpool 2018/19-es kapucnis pulóver

- Anyaga: 58%-pamut 42%polyester-New Balance DRY technológiával gyártott termék.

- Eredeti New-Balance termék, hímzett címerrel és márka jelzéssel

- Kiváló minőségű,gyapjú béléssel ellátott kényelmes viselet

- A felső végig cipzáras ,oldalt két zsebbel

Kkapucnis kialakítás mely szövet zsinórral könnyedén méretre állítható

A termék a 2018-19-es kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt amikor a vezetőedzőt Jürgen Kloppot mutatják.A felsőt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a szigetországiakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 

Anyaga:100%-pamut kellemes tapintású,kényelmes viselet teremt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában