Árcsökkenés
Liverpool Edző pulóver 2019/20 (Piros)

Liverpool Edző pulóver 2019/20 (Piros)

Új termék

Liverpool edző pulóver 2019/20 (Piros)

Anyaga:

100% polyester NB DRY technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így a hidegebb estéken vagy kültéri edzés alkalmával is komfortos viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

New Balance

14 990 Ft‎

20 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Ha még nem találtad meg a liverpool együttesének azon termékét, amelyet szívesen viselnél a hétköznapokon, meccsnézéseken vagy szurkolói összejöveteleken, akkor a figyelmedbe szeretnénk ajánlani a hivatalos, piros, new balance és klub logóval ellátott, 3/4 cipzáros pulóvert. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulat fanatikus rajongója vagy és feldobhatod vele a szürke hétköznapokat. Tökéletes kiegészítője lehet ez a beltéri és a szabadtéri edzéseknek is egyaránt. Nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Készüljetek fel időben a 2019/20-as szezonra, ahol a liverpooli gárda ismét méltó kihívója lehet a Manchester City együttesének, aki az előző idényben az utolsó fordulóban nyerte meg az angol labdarúgó bajnokságot, a Premier Leaguét. Ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:


-Liverpool edző pulóver Piros színben
-Hivatalos 2019-20-as New Balance termék, NB-DRY anyagból
-Varrott New Balance logó
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek.A csapat egész szezonban ezt a felsőt fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra,utazásra,bemelegítésre.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az New Balance felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 

Anyaga:100%-pamut kellemes tapintású,kényelmes viselet teremt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában