Liverpool kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Liverpool kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Új termék

Liverpool kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Anyaga:

100% polyester NB DRY technológiával gyártott termék, mely kiváló hőmérséklet szabályzó, ezáltal a hűvösebb napokon, kültéri edzés esetén is komfortos viseletet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

A hétvégén kezdetét veszi az angol labdarúgó bajnokság, a Premier League 2021-22-es idénye. A Liverpool együttese a Noriwch vendégeként kezdi meg az új szezont, amelyre már nagyon vártak a csapat szimpatizánsai. Ugyan az előző esztendőben a harmadik helyen végeztek, idén újra az a cél, hogy bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is megnyerje Jürgen Klopp alakulata. Egy nagy igazolása már volt az egyesületnek Ibrahima Konaté, aki a Lipcse csapatától érkezett 40 millió € ellenében a védelembe. Ha te is a vöröseknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó és sárga színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, kapucnis és zipzáros pulóvert. Ez remek kiegészítője lehet az őszi szezonnak, ugyanis jó hőtartó, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén, illetve feldobhatjuk vele a borongós szürke hétköznapokat. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool kapucnis pulóver piros színben
- Hivatalos 2021-22-es Nike termék
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címer
- A pulóver elöl végig cipzáros

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek. A csapat egész szezonban ezt a felsőt fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra,bemelegítésre. A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában