Árcsökkenés
Liverpool széljackie 2021/22

Liverpool széljackie 2021/22

Új termék

Liverpool széljackie 2021/22

Anyaga:

100%-polyester-Dre-FIT technológiával gyártott termék. Technológiájának hála enyhe vízlepergető képességgel rendelkezik, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyedén eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

24 990 Ft‎

29 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Liverpool szurkolója. Vásárold meg kedvenc alakulatod termékeit nálunk. Legyen a tiéd a csapat hivatalos, fehér és zöld színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekije. Ez elengedhetetlen kelléke az őszi hónapoknak. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, így a hűvösebb napokon sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Vízlepergető, így egy váratlan eső alkalmával sem ázunk benne bőrig. A csapat nem volt túl aktív az átigazolási piacon, ugyanis Jürgen Klopp csapata gyakorlatilag teljesen összeállt az elmúlt három esztendőben. Egyetlen igazolásuk volt, aki nem más, mint Ibrahima Konaté, a Lipcse hátvédje, akiért 40 millió €-t fizetett a szigetországi alakulat. Távozója volt az együttesnek, ugyanis Harry Wilson a Fulham, még Georginio Wijnaldum a Paris – Saint Germain gárdájához szerződött. Nem olyan nagy veszteség ez a liverpooli csapatnak, ugyanis korábban már megszerezték azokat a labdarúgókat, akik megfelelően képesek pótolni őket.

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool széljackie 2021/22-es széria

- Anyaga: polyester

- Csuklónál és deréknál enyhe passzé

- Eredeti Nike termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Végig cipzáras, oldalt két zsebbel, fehér-sötétzöld színben

- Klub címer és márkajelzés

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörösöket. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Nike termékben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában