Liverpool kapucnis szabadidőruha 2021/22

Liverpool kapucnis szabadidőruha 2021/22

Új termék

Liverpool kapucnis szabadidőruha 2021/22

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Az együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült, emiatt szellőzése makulátlan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív igénybevétel esetén is, a kapucni hidegebb napokon megfelelő védelmet nyújt a fejbőrnek

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

44 990 Ft‎

Fontos, hogy időben felkészüljünk az átmeneti időszakra lassan közeledik a tavasz és a nyár így elengedhetetlenül szükség lehet egy könnyebb viseletre. A Liverpool csapatának vagy az elkötelezett támogatója és szeretnél magadnak egy olyan szabadidő együttest vásárolni, amelyet maguk a futballisták, köztük Mohamed Salah, Roberto Firmino, vagy éppen Virgil van Dijk is viselnek az utazások alatt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros melegítő szettet mely kapucnival is rendelkezik.Anyagának köszönhetően a szabadtéri mozgást is bátran végezhetjük benne, hiszen a szelesebb időben nem fázunk meg benne a és a kapucni hidegebb napokon megfelelő védelmet nyújt a fejbőrnek Meglephetjük vele ismerőseinket és barátainkat is születésnapjuk vagy névnapjuk alkalmával, ami által hatalmas örömet szerezhetünk nekik. A csapatnak úgyis szüksége van a támogatásra, hiszen a pandémia alatt minden rajongó a stadionon kívül rekedt, ám hamarosan ismét nézők előtt rendezhetik meg az angol bajnokikat, aminek talán a játékosok örülhetnek a legjobban.

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool  kapucnis szabadidőruha, szürke színben
- Hivatalos 2021/22-es Nike termék
- A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Oldalt az alsó-felső részen négy zseb, mely szintén cipzárral zárható értékeid védelmében
- Hímzett Nike logó, varrott klub címer

A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,  hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Lepd meg vele saját magad, vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában