Liverpool kapucnis pulóver 2022/23 (piros)

Liverpool kapucnis pulóver 2022/23 (piros)

Új termék

Liverpool kapucnis pulóver 2022/23 (piros)

Anyaga:

100% polyester NB DRY technológiával gyártott termék, mely kiváló hőmérséklet szabályzó, ezáltal a hűvösebb napokon, kültéri edzés esetén is komfortos viseletet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

28 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik csapat elkötelezett támogatója vagy! Vásárold meg nálunk a Liverpool együttesének hivatalos, piros színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, kapucnis és zipzáros pulóverét. Gyakran láthatod majd ezt a felsőt a tv-ben, hiszen ebben adnak majd interjút és utaznak a mérkőzésekre a játékosok is, köztük Mohamed Salah, Luis Diaz, vagy éppen Roberto Firmino is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó hőtartó, így a hűvösebb őszi időben is tökéletes választás lehet. Egy farmerrel felvéve fiatalos és sportos viseletet biztosít. Rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Szüksége van a csapatnak a támogatásra, ugyanis a bajnokságban jelenleg a hatodik helyen állnak, még a Bajnokok Ligájában sikerült csoport másodikként továbbjutni.

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool kapucnis pulóver piros színben
- Hivatalos 2022-23-as Nike termék
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címer
- A pulóver elöl végig cipzáros

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek. A csapat egész szezonban ezt a felsőt fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra,bemelegítésre. A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában