Liverpool póló 2022/23 (piros)

Liverpool póló 2022/23 (piros)

Új termék

Liverpool póló 2022/23 (piros)

Anyaga:100%-pamut, kellemes tapintású, kényelmes viselet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

18 990 Ft‎

Találd meg a számodra legkedvesebb szurkolói terméket. Vásárold meg nálunk a Liverpool együttesének hivatalos, piros színű, nike és klub logóval ellátott pólóját és képviseld ebben kedvenceid színeit és címerét. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén, valamint feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat. Szurkolj ebben kedvenceid mérkőzésein. A csapatnak nagy szüksége van a rajongók támogatására, hiszen Jürgen Klopp fiai jelenleg a Premier League hatodik helyén állnak hét ponttal lemaradva a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikéről. Igaza a legrangosabb európai kupasorozatban csoport másodikként sikerült továbbjutni a Napoli együttese mögött. Ha szeretnél valami igazán különleges ajándékot ismerőseidnek vagy barátaidnak születésnapjukra vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmára, akkor ezzel a felsővel garantáltan nagy sikert érhetsz el. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2022/23-as póló piros színben
- Hivatalos Nike termék
- Nike logó és szponzor logó
- Klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában