Ac Milan Póló 2018 /19  (fekete)

Ac Milan Póló 2018 /19 (fekete)

Új termék

Ac. Milan póló 2018/19 (fekete)

Anyaga: 

80 %-pamut és 20% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében kevert anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Puma

14 990 Ft‎

Legyél te a legnagyobb Ac Milan szurkoló és viseld kedvenc csapatod eredeti termékeit. Ha szeretnél egy olyan pólót, amely a szürke hétköznapokat is színesebbé varázsolhatja, vagy megtekintheted benne kedvenceid mérkőzéseit, akkor legyen a tiéd fekete, puma és klub logóval ellátott galléros póló, amelyet olyan labdarúgók is felvesznek majd, mint Fabio Borini, Pepe Reina, Nikola Kalinic és André Silva. Ezt használják majd a mérkőzések előtti és utáni sajtótájékoztatókon, valamint a meccskre történő utazásokkor. Ha szeretnél az egyesület tagja lenni, akkor siess, rendeld meg még ma! Ez a termék a 2018/19-es idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a TV-ben, a közösségi médiákban mérkőzések előtti és utáni nyilatkozatoknál.A pólót úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vizelvezetést.DRYcell technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A póló teljes mértékben környezetbarát, mivel a Puma is felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fekete galléros póló

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Puma termék

-DRYCELL technológiával gyártott kevert anyag

-Vasalt Puma logó, gombos záródás

-Varrott klub címer

A milánói egyesület a korábbi évekhez képest nem szerepel túl jól sem az olasz bajnokságban sem az európai kupasorozatokban, azonban a drukkerek kiállnak mellettük. Mutasd meg ismerőseid, hogy mekkora szurkoló vagy! Lepd meg vele őket is születésnapjukon vagy névnapjukon, és tekintsétek meg együtt a meccseket! Ha egy olyan felsőt szeretnénk, amelyet a melegebb, nyári hónapokban is bátran felvehetünk, de nem kell hanyagolnunk viselését télen sem, akkor ez lehet a legjobb választás.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan Szabadidőruha 2014/15 (fehér)

Ac Milan Szabadidőruha 2014/15 (fehér)

Ac. Milan 2014-15 szabadidőruha

Anyaga:100%-Polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék 

Hasonló termékek ebben a kategóriában