Ac Milan Pulóver 2019/20 (Kapucnis)

Ac Milan Pulóver 2019/20 (Kapucnis)

Új termék

Ac. Milan 2019-20 kapucnis pulóver

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. Kevert anyaga biztosítja a meleg hőmérsékletet a hideg téli napokon, emellett,hőtartása kifogástalan, és kényelmes viselet utcára a kabát alá.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

Ugyan az Ac Milan együttese a 2018/19-es esztendőben az ötödik helyen végezett az olasz labdarúgó bajnokságban, a Serie A-ban, mégsem indulhat egyik európai kupasorozatban sem, hiszen kizáratták magukat egy korábbi Financial Fair Play ügy miatt, így helyettük biztos induló lett az AS Roma együttese. Ezzel a döntéssel a szurkolókat sem haragította magára a csapat, hiszen, ha nem fogadták volna el a kizárást, akkor kockáztathattak volna egy esetleges Bajnokok Ligája szereplést a következő idényben. Ha mindezek mellett te is a milánói kék – feketék mellett vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amely védelmet ad a hűvös estéken vagy a téli hónapokban, akkor válaszd ezt a terméket, hőtartó képességében garantáltan nem fogsz csalódni.Rendeld meg ezt a kapucnis  felsőt mely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.A terméken a kapucni könnyedén méretre állítható így megfelelő védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak. Siess, vásárold meg még ma és szurkolj ebben a következő mérkőzéseken.Mutasd meg ismerőseidnek és barátaidnak, hogy kedvenc csapatod az Ac Milan!

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Ac Milan fekete kapucnis pulóver

-Hivatalos,2019-20-as eredeti Puma termék

-A kapucni zsinórral összehúzható

-A pulóveren Puma márkajel, és Milan felirat látható.

 

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is ,ezért a szurkolók körében igen népszerű a termék.A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj, rendeld meg most,hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában