Árcsökkenés
Ac Milan gombos póló 2020/21 (Fekete)

Ac Milan póló 2020/21 (Fekete)

Új termék

Ac Milan póló 2020/21 (Fekete)

Anyaga: 

Mivel 100% pamut  anyagból készült, garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára. Gombos záródása elegánssá teszi.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

12 990 Ft‎

14 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Talán minden Ac Milan rajongó epekedve várja már a Serie A 2020 – 21-es idényét. A csapat már készül, hiszen piacra dobták a következő szezonra kiadott hivatalos termékeket is, amelyet nem csak a szurkolók viselnek majd, hanem a játékosok is. Ha te is milánó piros – fekete oldalának szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Franck Kessié, Daniel Maldini, vagy éppen Zlatan Ibrahimovic is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, vagy éppen sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma és klub logóval ellátott  pólót, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően a nyári melegben is bátran viselhetjük, hiszen jó légáteresztő képességgel bír, de büszkén képviselhetjük benne kedvenc csapatunk címerét az iskolában vagy akár a munkahelyünkön is. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, így egyen felszerelésben tudtok szurkolni kedvenceiteknek azért, hogy a 2019/20-as esztendő rossz teljesítményét kárpótolni tudják idén.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fekete póló

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Puma termék

-100%-pamut

-Varrott Puma logó

-Klub címer

-Váll részén és alján mintás fekete rátét

Ha egy olyan felsőt szeretnénk, amelyet a melegebb, nyári hónapokban is bátran felvehetünk, de nem kell hanyagolnunk viselését télen sem, akkor ez lehet a legjobb választás.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában