AC Milan kapucnis pulóver 2020/21 (Fekete)

AC Milan kapucnis pulóver 2020/21 (Fekete)

Új termék

AC Milan kapucnis pulóver 2020/21 (Fekete)

Anyaga:

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. A kevert anyagnak köszönhetően kellemes meleg viseletet nyújt a téli hónapokra. Hőtartása kifogástalan, és kényelmesen hordható kabát alatt az utcán.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

22 990 Ft‎

Készülj fel időben a 2020/21-es Serie A idényre. Az Ac Milan együttese folyamatosan azon dolgozik, hogy még a szezon kezdete előtt piacra dobja azokat a termékeket, amelyet a rajongók is viselhetnek a stadionban. Igaz, egyelőre nem tudni, hogy mikor mehetnek nézők a lelátóra Olaszországban, bár a friss hírek szerint a stadionok 30 %-át megnyitják a látogatók előtt szigorú szabályok betartatása mellett a koronavírus járvány miatt. Ha te is az Ac Milan csapatának vagy az elkötelezett szurkolója, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott, kapucnis pulóver, amelynek a hátulján milano siamo noi, azaz milánó mi vagyunk felirat szerepel. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi reggeleken bátran viselhetjük. Feldobhatjuk vele a napunkat és büszkén képviselhetjük benne szeretett alakulatunk színeit és címerét. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, és egyen felsőben tudjátok buzdítani kedvenceiteket.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fekete kapucnis pulóver

-Hivatalos 2020-21-es eredeti termék

-A felső bebújós fekete alapszínben, kapucnis kivitelben, elején kenguru zsebbel

-Csuklónál és a pulóver alján enyhe passzés végződés a megfelelő hőtartás érdekében

-Hímzett klub címer és Puma márkajelzés a mell résznél

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is, ezért a szurkolók körében igen népszerű. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most, hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában