Ac Milan vastag kabát 2020/21 (Fekete)

Ac Milan kabát 2020/21 (Fekete)

Új termék

Ac Milan kabát 2020/21 (Fekete)

Anyaga:

100% polyester termék. Kialakításának hála remek hőtartó képességgel rendelkezik, így nem kell aggódnunk attól, hogy esetleg a hideg téli napokon fázni fogunk a termékben

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Puma

44 990 Ft‎

Már nyakunkon az ősz, hamarosan megérkezik a sokak által várt tél, és hamarosan elérkezik a karácsony is. Nem árt, ha időben felkészülünk a hidegebb hónapokra, hiszen könnyedén megfázhatunk a mínuszokban. A csapatok már javában a boltok polcaira juttatták a 2020/21-es esztendőre készült termékeiket, amely alól az Ac Milan együttese sem volt kivétel. Ha te is a csapat elkötelezett támogatója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan kabátot, amelyet maguk a labdarúgók is hordanak a mínuszokban, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis vastag dzsekit. Ebben utaznak a hűvösebb időben a labdarúgók, köztük a nemrég hosszabbító Zlatan Ibrahimovic, Franck Kessié, vagy éppen Hakan Calhanoglu is. Elengedhetetlen kelléke ez a kinti meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de büszkén képviselheted benne kedvenc alakulatod címerét iskolába vagy éppen munkába menet. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy éppen karácsonykor. Tekintsétek meg ebben kedvenceitek összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan vastag kabát fekete színben

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Puma termék

-Végig cipzáros, elől két zseb, kapucni

-Vasalt Puma logó

-Vasalt klub címer

-Hátán vasalt Puma márkajelzés

Ez a kabát tökéletes lehet minden Ac Milan szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a hidegebb napokon. Megmutathatod a klub iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel, ha beköszönt a hideg.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában