Ac Milan Puma Baseball Sapka 2021-22 (piros)

Ac Milan Puma Baseball Sapka 2021-22 (piros)

MLN/BAS-24

Új termék

Ac Milan baseball sapka 2021/22

Anyaga: 100 %-pamut

Mérete: kamasz és felnőtt méretre ajánlott

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

8 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb magyarországi szurkolója az AC Milan együttesének! Siess, rendeld meg még ma a csapat hivatalos, piros színű, puma logóval és klub címerrel ellátott baseball sapkáját és védekezz így a napsugarak ellen az őszi hónapok alkalmával is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok együtt szeretett együtteseteknek. Stefano Pioli csapata az idén biztosan a bajnokesélyesek között van, hiszen tavaly sem sok hiányzott a Scudetto elhódításához, azonban most még nagyobb a sanszuk rá. Remekül kezdték a szezont, és valószínűleg remek igazolás volt Olivier Giroud, aki két gólt is szerzett már a bajnokságban. A csapat eddig száz százalékos, hiszen legyőzték a Sampdoria és a Cagliari gárdáit. Most azonban eljön az első komoly megmérettetés ideje, hiszen a Lazio-t fogadják a San Siro stadionban. A római kékek listavezetőként érkeznek Milánóba. Valószínűleg nem fogunk unatkozni ezen az összecsapáson sem.

A termék főbb jellemzői:

 

- Ac Milan baseball sapka piros színben

- anyaga: 100% pamut

- hátul állítható

- mérete: felnőtt illetve kamasz méretre ajánlott

- eredeti Puma termék, oldalán hímzett márkajelzés

- varrott klub címer

- 2021-22-es modell

- kényelmes viselet

 

A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja, hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló számára. Rendeld meg most az eredeti, hivatalos, Puma márkajeles, Ac Milan baseball  sapkát, kedvenc csapatod címerét viselve a fejeden is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában