AC Milan pulóver zipzáros kapucnis 2022/23 (keki)

AC Milan pulóver zipzáros kapucnis 2022/23 (keki)

Új termék

AC Milan pulóver zipzáros kapucnis 2022/23 (keki)

Anyaga:

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. A pulóver kevert anyagának köszönhetően az egyik legmelegebb viselet a téli hónapokra. Hőtartása kifogástalan és kényelmes viselet utcára a kabát alá.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

29 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Ac Milan fanatikusa. Szerezd be nálunk a csapat hivatalos, keki színű, puma logóval és klub emblémával ellátott, zipzáros és kapucnis pulóverét. Anyagának köszönhetően a hidegebb időkben is bátran viselhetjük, ugyanis jó hőtartó, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Ebben utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót az alakulat játékosai, köztük Rafael Leao, Olivier Giroud, vagy éppen Sandro Tonali. A jelenleg harmadik helyen álló milánói piros – feketéknek jó esélye van arra, hogy ismét odaérjenek a dobogó legfelső fokára, ám ahhoz minden rajongó támogatására szükségük van. Siess, rendeld meg ezt a felsőt és nézd meg ebben kedvenceid mérkőzéseit. Lepd meg vele szeretteidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával és szurkoljatok egyen felsőben kedvenceiteknek.

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan keki kapucnis, zipzáros pulóver

- Hivatalos 2022-23-as eredeti termék

- A felső végig cipzáros

- Hímzett klub címer

- Hímzett Puma logó

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is ,ezért a szurkolók körében igen népszerű a termék. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja, hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj! Rendeld meg most és hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában