AC Milan mérkőzés előtti poló 2022/23 (fehér)

AC Milan mérkőzés előtti poló 2022/23 (fehér)

Új termék

AC Milan mérkőzés előtti poló 2022/23 (fehér)

Anyaga: 

70% pamut és 30%polyester anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

18 990 Ft‎

Ha még nem szerezted be kedvenc alakulatod termékeit, akkor még nem maradtál le semmiről. Vásárold meg nálunk a hivatalos ruhadarabokat és kiegészítőket. Legyen a tiéd akár már ma az Ac Milan csapatának hivatalos, fehér színű, puma logóval és klub címerrel ellátott mérkőzés előtti pólója, amelyet maguk a futballisták, köztük Olivier Giroud, Mike Maignan, vagy éppen Rafael Leao is viselnek a találkozók előtt. Kisebb hullámvölgybe kerültek a milánói piros – feketék, hiszen legutóbbi mérkőzésükön 3-0-s vereséget szenvedtek az olasz szuperkupa döntőjében a városi rivális Inter ellen, még előtte 2-2-es döntetlent értek el a Lecce, előtte pedig az AS Roma ellen. A következő találkozó a Lazio ellen lesz, akiket a legutóbbi 3 egymás elleni mérkőzésükön legyőztek. Ha szeretnél magadnak te is egy ilyen felsőt, akkor rendeld meg még most és szurkolj ebben kedvenceidnek!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan fehér edző poló

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 70% pamut és 30%polyester

- Elején Puma logó és klub címer

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában