AC Milan széljackie 2022/23 (fekete)

AC Milan széljackie 2022/23 (fekete)

Új termék

AC Milan széljackie 2022/23 (fekete)

Anyaga:

100% polyester termék. Ez a kabát elengedhetetlen kelléke a szelesebb őszi és tavaszi hónapoknak. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, ezért nem fázunk meg benne olyan könnyen.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

27 990 Ft‎

Az elmúlt időszak időjárása meglehetősen hektikusan változik. Ha szeretnéd kedvenc csapatod színeit és címerét képviselni, de még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb terméket, akkor a figyelmedbe ajánljuk az Ac Milan együttesének hivatalos, fekete színű, puma logóval, Ac Milan címerrel és felirattal ellátott, háromnegyed zipzáros és kapucnis széljeckiét. Anyagának köszönhetően nemcsak vízlepergető, de jó hőtartó is, így a hűvösebb – szelesebb időben is remek választás lehet. Nagy szüksége van a csapatnak a szurkolók támogatására, hiszen az utóbbi időben a csapat kiesett az olasz kupából és megsemmisítő vereséget szenvedett az olasz szuperkupában is. Stefano Pioli azonban szeretne idén is a dobogón végezni, ehhez azonban a csapatnak ki kell kecmeregnie a gödörből. Siess, rendeld meg még ma, lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon.

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan széljackie fekete színben

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- Mellkas részig cipzáro - bebújós, elől két zseb, kapucnis

- Vasalt Puma logó

- Vasalt klub címer

Ez a kabát tökéletes lehet minden Ac Milan szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a szelesebb napokon. Megmutathatod a klub iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel, ha beköszönt az őszi borúsabb időjárás.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában