As Roma póló 2021/22 (fekete)

As Roma póló 2021/22 (fekete)

Új termék

As Roma póló 2021/22 (fekete)

Anyaga:

DRE-fit technológiával gyártott 100 %-pamut

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

11 990 Ft‎

Ugyan a szezon harmada gyakorlatilag már eltelt, az AS Roma csapata nemrég mutatta be hivatalos termékeit. Amennyiben te is a fővárosi alakulat elkötelezett támogatója és szeretnéd beszerezni a mérkőzésekhez a megfelelő ruházatot, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, AS Roma felirattal és New Balance logóval ellátott pólót, amelyet sűrűn fogunk látni a médiában, hiszen a játékosok és maga az edző, José Mourinho, is rendszeresen viseli ezt a terméket. Nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus rajongó ruhatárából sem. Ebben büszkén képviselheted kedvenceid színeit. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával és szurkoljatok egyen felsőben a gárda összes Serie A és Konferencia Liga mérkőzésén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Az egyesületnek szüksége van a bíztatásra, ugyanis jövőre a bordó – sárgák szeretnének újra a Bajnokok Ligájában elindulni, amihez azonban fontos, hogy a télen erősítsék a csapatot. t.

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma kereknyakú póló, fekete színben
- DRE-fit technológiával gyártott 100 %-pamut
- Hivatalos 2021-22-es eredeti New Balance termék
- Elején AS ROMA felírat

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, születésnapra és karácsonyra is, hiszen nagyszerű viselet a hétköznapokra és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában