As Roma Galléros Póló 2019/20

As Roma Galléros Póló 2019/20

Új termék

As Roma 2019/20 Galléros Póló

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga biztosítja a tökéletes szellőzést, így garantálja viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén.

Eredeti, kiváló minőségű Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

15 990 Ft‎

Ha te is az AS Roma együttesének szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt vásárolni, amelyben megtekintheted a 2019/20-as idény összes mérkőzését, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, barackvirág színű, nike és klub logóval ellátott, galléros pólóját. Ebben utaznak a mérkőzésekre a csapat labdarúgói, köztük Edin Dzeko, Cengiz Ünder, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Patrik Schick, Javier Pastore, Alessandro Florenzi, Justin Kluivert, Steven Nzonzi, Federico Fazio, Diego Perotti, Pau Lopez, Bryan Cristante, Leonardo Spinazzola, Amadou Diawara, vagy éppen Jordan Veretout. Ha szeretnél te is közéjük tartozni, és megtartani ebben a saját sajtótájékoztatódat, akkor ezt ebben könnyedén megteheted. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Színesítsd ezzel ruhatáradat és dobd fel vele az őszi szürke hétköznapokat. Viseld ezt az iskolába vagy akár a munkába. A csapat az átigazolási piacon is aktív, azonban nem csak érkezők, de távozók terén is. Ugyan Paulo Fonseca érkezésével a kispad valószínűleg egy időre biztosítva lett a fővárosban, a szakember szeretne egy ütőképes alakulatot, viszont így is távozott a fővárosból Kostas Manolas, Daniele De Rossi és Luca Pellegrini is, ami nagy érvágás lehet a bordó – sárga szimpatizánsoknak. Csalódni azonban egyelőre nem kell senkinek, hiszen hosszú még az átigazolási szezon, és lehetnek még érkezők.

 

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos,2019-20-as eredeti Nike termék
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer
-AS Roma galléros póló barackvirág színben
-Kényelmes viselet
-Nyak résznél gombos kialakítás

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

A farkasok a tavalyi szezonban elérték a Bl indulásra jogosító második helyet, ezért megpróbálnak a Serie A-ban és a Bajnokok ligájában is az élbolyban végezni.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában