As Roma pulóver 2020/21 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2020/21 (Bevonuló)

Új termék

AS Roma bevonuló pulóver 2020/21

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, így szellőzése tökéletes komfortos viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt!

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

25 990 Ft‎

Ha te is elkötelezett rajongója vagy az olasz bajnokságban vitézkedő AS Roma együttesének és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók is belépnek a Stadio Olimpico gyepére, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, nike és klub logóval ellátott, bordó – sárga és fekete színekben pompázó, zipzáros bevonuló pulóvert. Ezt a felsőt büszkén viseli a gárda bosnyák támadója, Edin Dzeko, valamint a fiatal olasz középpályása, Nicolo Zaniolo is, akinek rengeteg kérője van Európa szerte. Ugyan a fővárosi alakulat célja a Bajnokok Ligája indulás volt a 2020/21-es szezonban, ez már csak egy módon jöhet össze, mégpedig úgy, hogy megnyerik az Európa Liga idei kiírását, amire meg is van az esélye a bordó – sárgáknak. Ha te is támogatni szeretnéd őket a cél megvalósításában, akkor szurkold végig ebben a soron következő összecsapásokat, ugyanis ez a felső elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de akár munkába vagy iskolába is bátran magunkra ölthetjük. Siess, rendeld meg még ma és akár már a jövő héten ebben izgulhatod végig a csapat találkozóit!

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma pulóver bordó-sárga-fekete színben
- Hivatalos 2020/21-es eredeti Nike termék
- A pulóver végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címert
- Csuklónál enyhén bordázott rész a megfelelő hőtartás érdekében

A csapat tagjai ebben a termékben fognak kivonulni a Stadio Olimpico gyepére, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását A sárga alapú pulóver a Nike logójával és a Farkasok címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2020/21-es idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosókon, sajtótájékoztatókon
. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden AS Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában