As Roma pulóver 2021/22

As Roma pulóver 2021/22

Új termék

AS Roma fekete pulóver 2021/22

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, így szellőzése tökéletes komfortos viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt!

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

23 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett rajongója vagy. Vásárold meg az AS Roma együttesének hivatalos, fekete színű, New Balance és klub emblémával ellátott, zipzáros pulóverét melyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzésekre való utazások, vagy éppen sajtótájékoztatók alkalmával. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőszigetelő képességgel bír, így az őszi és a téli hidegebb napokon sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Nagyszerű meglepetés lehet ez a felső ismerőseinknek vagy akár barátainknak születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. A csapatnak nem megy rosszul a góllövés, hiszen eddig 12 meccsen 21 gólt szereztek, azonban a védekezés nem megy annyira a fővárosi alakulatnak, hiszen 15 gólt kaptak. José Mourinho gárdájának tehát van hova fejlődnie pláne úgy, hogy a nagyobb rangadókon még mindig nem sikerül győzelmet elérnie a bordó – sárgáknak.

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma pulóver fekete színben
- Hivatalos 2021/22-es eredeti New Balance termék
- A pulóver végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- Vasalt NB logó
- Farkasos klub címer
- Csuklónál enyhén bordázott rész a megfelelő hőtartás érdekében

A fekete pulóver a New Balance logójával és a Farkasok címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2021/22-es idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosókon, sajtótájékoztatókon. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden AS Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2017/18 (Fehér)

As Roma pulóver 2017/18 (Fehér)

AS Roma Bevonuló pulóver 2017/18 (fehér)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 55 % pamut 45%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmet biztosít viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában