As Roma pulóver 2019/20 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2019/20 (Bevonuló)

Új termék

AS Roma bevonuló pulóver 2019/20 (fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze,ezáltal szellőzése megteremti a kifogástalan, komfortos viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Az AS Roma együttese nem úgy kezdte a Serie A 2019/20-as idényét, mint ahogy azt a gárda szurkolói szerették volna. Ugyan a felkészülési időszakban Fonseca mester megmutatta, hogy mit szeretne fiaitól látni, ezt eddig nem sok meccsen mutatta meg a fővárosi gárda. Ezek ellenére, ha te is a Farkasoknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben Alessandro Florenzi, Justin Kluivert, Edin Dzeko vagy éppen Nicolo Zaniolo lépnek pályára a Stadio Olimpicoban, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, Nike és klub logóval ellátott, fekete, cipzáros bevonuló pulóvert, amelyben te is a csapat tagjának érezheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran felvehetjük, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok végig ebben az alakulat összes mérkőzését. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma pulóver fekete színben
- Hivatalos 2019-20-as eredeti Nike termék
- A pulóver végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címert
- Csuklónál enyhén bordázott rész a megfelelő hőtartás érdekében

A csapat tagjai ebben a termékben fognak kivonulni a Stadio Olimpico gyepére, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását A bordó alapú pulóver a Nike logójával és a Farkasok címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2019/20-as idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosón,és a kölcsönös 
i.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában