AS Roma szabadidőnadrág 2021/22 (fekete)

AS Roma szabadidőnadrág 2021/22 (fekete)

Új termék

AS Roma szabadidőnadrág 2021/22 (fekete)

Anyaga:

DRI-Fit szövet egy speciálisan kiépített anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, könnyedén elpárologtatja azt, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben a bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

15 990 Ft‎

Az ősz beköszöntével mindenki igyekszik rétegesen és melegebben öltözködni, ugyanis a csalóka időjárás miatt könnyedén megfázhatunk. Ha szeretnénk kényelmesebb ruhadarabokat is magunkra ölteni, akkor a melegítők lehetnek a megfelelő választások. Amennyiben az AS Roma elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan alsót, amelyet maguk a játékosok, köztük Lorenzo Pellegrini, Stephan El Shaarawy, vagy éppen Nicolo Zaniolo is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, New Balance logóval és klub címerrel ellátott szabadidő nadrágot. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, illetve kényelmes, így sportoláshoz és pihenéshez is kitűnő választás lehet. Lepd meg vele szeretteidet születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Nézd ebben a mérkőzéseket barátaiddal. Szüksége van a csapatnak a támogatásra, hiszen eddig nem sikerült nagyobb rangadót nyernie José Mourinho alakulatának.

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma szabadidődnadrág
- Hivatalos, eredeti 2021-22-es New Balance termék
- Slim fazon
- Deréknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható
- Oldalt két zseb
- Vasalt New Balance logó
- Nyomott klub címer

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. AS Roma szabadidőnadrág fekete színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti New Balance termék.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában