As Roma póló 2021/22 (világosszürke)

As Roma póló 2021/22 (világosszürke)

Új termék

As Roma póló 2021/22 (világosszürke)

Anyaga:

DRE-fit technológiával gyártott 100 %-pamut

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

11 990 Ft‎

Talán nem késő még beszerezni kedvenc együttesünk ruháit az elkövetkezendő időszakban. Ha kedvenced az AS Roma együttese és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet rendszeresen viselnek maguk a játékosok, köztük Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, vagy éppen Stephan El Shaarawy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke színű, AS Roma felirattal és New Balance logóval ellátott pólót, amely anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, egy farmerral felvéve pedig fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Képviseld ebben kedvenceidet. Lepd meg vele ismerőseidet és rokonaidat a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, vagy a születésnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben az összes mérkőzés alatt. Az egyesületnek szüksége van a támogatásra, ugyanis jelenleg a bajnokság hatodik helyen állnak és szeretnének bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, amihez lesz hozzászólása még néhány csapatnak. José Mourinho azonban képes lehet összekapni fiait, ugyanis a télen még érkezhetnek játékosok az olasz fővárosba.

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma kereknyakú póló, világosszürke színben
- DRE-fit technológiával gyártott 100 %-pamut
- Hivatalos 2021-22-es eredeti New Balance termék
- Elején AS ROMA felírat

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, születésnapra és karácsonyra is, hiszen nagyszerű viselet a hétköznapokra és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában