As Roma bevonuló pulóver 2020/21 (fekete)

As Roma bevonuló pulóver 2020/21 (fekete)

Új termék

As Roma bevonuló pulóver 2020/21 (fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100% polyester, mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, így szellőzése tökéletes komfortos viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt!

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

25 990 Ft‎

Az AS Roma együttese nem úgy kezdte a Serie A 2020/21-es idényét, ahogyan azt a szurkolók szerették volna. A csapat az első fordulóban a hellas verona vendége volt, ahol a rendes játékidőben 0-0-át játszottak a csapatok, azonban egy hiba miatt az olasz szövetség 3-0-ra a veronai gárdának ítélte a három pontot, ugyanis a Farkasok Diawarát 23 év alatti labdarúgónak nevezték, miközben már elmúlt annyi. Ha te is a bordó – sárga együttes fanatikus rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók, köztük Edina Dzeko, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jordan Veretout is a Stadio Olimpico gyepére lépnek a találkozók előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, jó hőtartó képessége miatt pedig a szelesebb őszi és tavaszi napokon is ajánljuk, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma pulóver fekete színben
- Hivatalos 2020/21-es eredeti Nike termék
- A pulóver végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címert
- Csuklónál enyhén bordázott rész a megfelelő hőtartás érdekében

A csapat tagjai ebben a termékben fognak kivonulni a Stadio Olimpico gyepére, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását. A fekete pulóver a Nike logójával és a Farkasok címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2020/21-es idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosókon, sajtótájékoztatókon
. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden AS Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában