As Roma edzőpóló 2020/21

As Roma edzőpóló 2020/21

Új termék

As Roma edzőpóló 2020/21

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga garantálja a kiváló szellőzést, ezzel megteremtve viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén egyaránt.

Eredeti, kiváló minőségű Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

15 990 Ft‎

Az AS Roma együttese meglepően kezdte a Serie A 2020/21-es szezonját, hiszen egy hatalmas hiba miatt 3-0-ra elveszítették a hellas verona elleni mérkőzést a pályán kívül. Ezt a bakit a vezetőség egy kirúgással jutalmazta, azóta a csapat új erőre kapott és szép mérkőzéseken sikerül gyűjtögetnie a pontokat a bajnokságban. A csapat egyik meghatározó játékosa, Nicolo Zaniolo jelenleg sérüléssel küzd, így mindenki a visszatérésére vár. Amennyiben te is a Farkasok elkötelezett támogatója vagy, a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó színű, sárga csíkos, nike és klub logóval ellátott edző pólót. Ebben olyan futballisták végzik a tréningeket, mint Edin Dzeko, Chris Smalling, vagy éppen Henrikh Mkhitaryan. Képzeld magad te is a csapat tagjának ebben a felsőben. Dobd fel vele a szürke hétköznapokat. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a mérkőzéseken. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de egyetlen fanatikus ruhatárából sem hiányozhat ez. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2020-21-es eredeti Nike termék
- Nyomott Nike logó és klub címer
- AS Roma edzőpóló

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan. Nagyszerű viselet sportoláshoz és a mindennapokban is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában