As Roma széljackie 2021/22 (Bevonuló)

As Roma széljackie 2021/22

Új termék

AS Roma széljackie 2021/22

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

29 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb AS Roma fanatikusa, akkor nem hiányozhat a relikviáid közül a csapat hivatalos, bordó színű, New Balance logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros széldzsekije, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Rui Patricio, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Stephan El Shaarawy is viselnek a mérkőzésekre való utazáskor, különböző média eseményeken. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, jól tartja a hőt, így a hidegebb őszi napokon is remek kiegészítő lehet, egy farmerral karöltve fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Elengedhetetlen kelléke ez a lelátói viseletnek, de sportolásra is kiválóan alkalmas. Szüksége van a csapatnak a buzdításra, ugyanis nem éppen úgy szerepelnek, ahogyan azt sokan elvárták a szurkolók közül, hiszen eddig mindössze a hatodik helyen áll José Mourinho együttese. Talán most jót fog tenni a labdarúgók számára is a két hét válogatott szünet, és újult erővel tudnak belevágni a folytatásba.

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma széljackie bordó színben
- Hivatalos 2021-22-es eredeti New Balance termék
- A dzseki végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- VasaltNB logó
- filmnyomott klub címer
- Csuklónál enyhén bordázott rész a megfelelő hőtartás érdekében

A bordó széljackie a New Balance logójával és a Farkasok címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2021/22-es idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni TV-ben, miközben a játékosokat megérkeznek a stadionba a mérkőzésekre.
 Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,  hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában