AS Roma Szabadidőruha 2020/21 (piros)

AS Roma Szabadidőruha 2020/21 (bordó)

Új termék

AS Roma Szabadidőruha 2020/21-es idény (bordó)

Anyaga:

DRI-Fit szövet, ami egy speciálisan kiépített anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, könnyedén elpárologtatja, majd gyorsan eltávolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben a bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

38 990 Ft‎

Az AS Roma együttese a 2019 – 20-as esztendőben sem brillírozott annyira, mint azt a csapat rajongói elvárták volna. Ugyan az Európa Liga indulást bebiztosíthatja a csapat, a fővárosi gárda szeretett volna a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülni, ám erre esélye lesz a következő esztendőben. Rengeteg hír keringett már arról, hogy tulajdonosváltáson esik keresztül a bordó – sárga együttes, ám egyelőre nem történt előrelépés ebben az ügyben. Ha támogatni szeretnéd az örök város labdarúgó csapatát, akkor a figyelmedbe ajánljuk a labdarúgók, köztük Nicolo Zaniolo, vagy éppen Edin Dzeko, által is viselt hivatalos, bordó – sárga és fekete színben tündöklő, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Bárhol, bármikor felvehetjük, hiszen kellően sportos viseletet biztosít, anyagának köszönhetően pedig jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran edzhetünk benne, vagy éppen elvégezhetjük a kertimunkát. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek együtt ebben a szabadidőben a gárda összecsapásait.

A termék főbb jellemzői:

-AS Roma két részes szabadidőruha bordó-fekete színben 2020/21-es széria
-Hivatalos,eredeti Nike termék
-A felső végig cipzáros
-Slim fazon,boka résznél cipzárral zárható
-Deréknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható
-Oldalt két zseb
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. Ez az együttes a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, mivel ezt a terméket a játékosok gyakran viselik majd utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett különböző rendezvényeken. AS Roma két részes szabadidőruha bordó színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti Nike termék, mely a 2020/21-es szezon új terméke.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában